Gin Hass: En Fusion af Kreativitet og Kvalitet

Gin Hass: En Fusion af Kreativitet og Kvalitet

I drinkens verden er der øjeblikke, hvor kreativitet møder kvalitet, og en unik smagsoplevelse bliver født. Dette er præcis, hvad der skete, da Kim Hass, skabte den legendariske Gin Hass. Kim Ørnbo, grundlæggeren af Cocktail Served og tidligere indehaver af rettighederne til Modo, delte en flaske Modo Mango med Kim Hass, og det blev startskuddet til en ekstraordinær samarbejdsdrink.

I samarbejde med et andet spiritusfirma udviklede Kim Hass Gin Hass, en forfriskende og frugtagtig cocktail, der hurtigt blev et hit. Hos ODK anbefaler vi at bruge Fruity Mix Mango sammen med ODK 100 % Lime Juice for at opnå den perfekte Gin Hass med den rigtige farve og konsistens.

Opskriften er enkel og uimodståelig: 3 cl gin, 2 cl Fruity Mix Mango, 1,5 cl ODK 100 % Lime Juice, toppet med Lemon Soda. Denne kombination skaber en Gin Hass i højeste kvalitet, der balancerer de friske smagsnuancer og garanterer en uovertruffen drikkeoplevelse.

Gin Hass er ikke bare en cocktail; det er en fortælling om passion, samarbejde og dedikation til håndværket. Prøv den selv, og tag del i denne unikke rejse gennem smagen af Gin Hass – en drink skabt med hjerte og sjæl."